Luoyang Mingzhen tenint acer pilota Co, Ltd

Productes

Knowledge
Casa > Exposició > Contingut

La influència del carbur i inclusions en el rodament d'acer

Source:Pilota Luoyang Mingzhen tenint d'acer Co. Ltd | Updated: Jul 15, 2016

Prenent tenint alt carboni GCr15 com a exemple l'acer. Acer cromat té els requisits d'alts qualitat de fundició. No només ha de controlar el contingut de sofre, fòsfor, l'hidrogen estrictament, però també requereix controlar la quantitat, la mida i la distribució de la inclusió de no metàl·lics i carbur, que afecten la vida de l'acer tenint. En general, a causa de l'aparició i desenvolupament de la microcracks a prop del grans inclusions i carbur. Un estudi indica que el contingut de la inclusió determina la vida la fatiga contacte de tenint steel, que es reduirà amb l'augment de longitud de les inclusions de les inclusions per unitat de volum. En general, hem cregut que el contingut de les inclusions està estretament relacionat amb el contingut d'oxigen en tenint d'acer. El més alt el oxigen contingut, més el nombre d'inclusions, el més curt dels que la vida de rodaments d'acer. Amb l'augment dels nivells de l'acer "neteja, fracció de massa d'oxigen de buit desgasificació rodaments d'acer a l'estranger pot ser controlat manera estable a 4 x 10-6. La quantitat, la mida i la distribució de les inclusions milloraran molt bé. (la mida més gran pot ser menys de 11μm, el màxim nivell de la inclusió és zero.
Mingzhen de Luoyang tenint d'acer Co, ltd fabricació tenint utilitzat boles d'acer durant més de 20 anys. Exportar la nostra boles d'acer de rodament per Amèrica, Japó, Corea, Txeca, Espanya, Canadà, Rússia, Eslovènia i així successivament. Creiem que els nostre bola d'acer anirà per tot el món en funció de la nostra millors boles d'acer i el millor servei. Luoyang Mingzhen està fent córrer tenint més llisa i suau. Uniu-vos ara en nostre expert de tenint boles per satisfer-se.


Investigació

Si teniu qualsevol consulta sobre cotització o cooperació, si us plau fóssiu lliure envieu un email a info@mzsteelball.com o utilitza el següent formulari de consulta. Nostre representant de vendes contactarà amb vostè dins de 24 hores. Gràcies pel seu interès en els nostres productes.

Contacti amb nosaltres
Adreça: Liupo Vila, Mangling Vila, Yanshi, Luoyang, Henan, Xina.
Telèfon: +86 (0)379 6439 0720
Enviar per fax: +86 (0)379 6439 0720
Correu electrònic:info@mzsteelball.com
Casa | Sobre nosaltres | Productes | Informació tècnica | Galeria de fotos | Notícia 59 | Contacti amb nosaltres | Telèfon mòbil | XML | Principal pàgina