Luoyang Mingzhen tenint acer pilota Co, Ltd

Productes

Knowledge
Casa > Exposició > Contingut

Mesures per resoldre defectes comuns de les boles d'acer en blanc (Ⅱ)

Source:Luoyang coixinets mingzhen boles d'acer Co, Ltd | Updated: Jul 28, 2017

Steel Balls Blanks.jpg


5. Mesures per al desplaçament i la mida per sobre de la tolerància: per a un ajust inadequat del motlle, podem seguir ajustant el motlle per eliminar-lo; Per la mida sobre la tolerància causada pel desgast del motlle, hem de reemplaçar el nou motlle. Per a la substitució dels motlles antics, podem reparar-los i reutilitzar-los. Un embut de segellat inclou el motlle de tall, el tauler de ganivet i el morir, la seva reparació i reutilització són els següents:

5.1 Reparació i reutilització del motlle de tall: la qualitat del motlle de tall determina la qualitat del material i les boles d'acer. La reparació del motlle de tall inclou la mòlta de la cara de treball i la perforació del motlle de tall. La quantitat de rectificat és de 0,5 mm. Atès que es decideix la longitud del motlle de tall, amb 0,5 mm s'ha d'afegir una junta amb un gruix de 0,5 mm per complementar.  

5.2 Reparació i reutilització del tauler de ganivet: igual que el motlle de tall, la qualitat de la taula de ganivet de tall determina la qualitat del material i les boles d'acer. La reparació i la reutilització del tauler de ganivet de tall inclou la mòlta de la cara de treball i la part de vora de la taula de ganivet de tall.

5.3 La reparació i reutilització de morir depèn de la reparació de la seva part de treball. A partir de les dades de la prova, resumim el millor gruix de la capa de fatiga és de 0,5 mm.    

6. Mesures per a esquerdes: com que el crack del material és el problema de qualitat de la matèria primera, les matèries primeres amb esquerdes no es poden utilitzar per alterar els espais en boles d'acer. Les esquerdes d'enfonsament són un dels problemes de qualitat comuns al punxonar els espais en boles d'acer. La duresa del material és massa elevada o la ràtio d'alteracions és inadequada, ja que ambdós poden causar esquerdes. El crack causat pel material d'alta duresa, podem recollir material de barra per resoldre'l; pel que fa a les fissures provocades per la massa excessiva i el material excessiu, podem augmentar el diàmetre de la barra o reduir la longitud del material per eliminar-lo.


Investigació

Si teniu qualsevol consulta sobre cotització o cooperació, si us plau fóssiu lliure envieu un email a info@mzsteelball.com o utilitza el següent formulari de consulta. Nostre representant de vendes contactarà amb vostè dins de 24 hores. Gràcies pel seu interès en els nostres productes.

Contacti amb nosaltres
Adreça: Liupo Vila, Mangling Vila, Yanshi, Luoyang, Henan, Xina.
Telèfon: +86 (0)379 6439 0720
Enviar per fax: +86 (0)379 6439 0720
Correu electrònic:info@mzsteelball.com
Casa | Sobre nosaltres | Productes | Informació tècnica | Galeria de fotos | Notícia 59 | Contacti amb nosaltres | Telèfon mòbil | XML | Principal pàgina