Luoyang Mingzhen tenint acer pilota Co, Ltd

Productes

Knowledge
Casa > Exposició > Contingut

Influència de la selecció de material de pilotes d'acer en el procés de fabricació

Source:Luoyang coixinets mingzhen boles d'acer Co, Ltd | Updated: Jun 16, 2017

Wear-resistant Steel Balls.jpg


El procés de fabricació de boles d'acer és un factor clau per determinar la seva vida útil. Si hi ha defectes durant la superfície de la pilota o la fabricació interna, com ara retracció, esquerdes, intracristal·lí, etc., això no només reduirà el rendiment de les boles d'acer, o fins i tot causarà que es trenquin boles d'acer.

El procés raonable de forjat, fosa i tractament tèrmic s'ha de redactar en la producció de boles d'acer. Per exemple, per a la bola de ferro colat d'alt crom, s'ha d'abocar i utilitzar el ferro fred racionalment, i controlar estrictament la temperatura de colada i altres mesures. D'aquesta manera, les boles d'acer obtindran una bona seqüència de solidificació i omplen les condicions del buidatge i obtindran una densa organització interna, debilitant el fenomen del gra gruixut. El procés de tractament tèrmic de boles d'acer determina la realització de les seves propietats mecàniques i la distribució de carburs. La composició de les boles d'acer conté certa quantitat de crom i altres elements d'aliatge, de manera que fer que aquests elements d'aliatge que formen un carbur dur tinguin un paper destacat és un factor per desenvolupar un procés de tractament tèrmic que cal tenir en compte.

Els materials de boles d'acer resistent al desgast són comunament d'aliatges de baix contingut en carboni, d'acer de manganès elevat, de ferro colat d'alt crom i d'acer aliatge d'alt contingut de carboni de manganès.

La bola d'acer d'aliatges de baixa emissió de carboni té una bona tenacitat i un preu raonable, i la seva vida útil augmenta més de 1 vegades que la bola de fosa de baix crom.

L'acer alt de manganès té una bona tenacitat, el seu rendiment específic en la capa superficial Ai pot produir ràpidament enduriment. L'índex d'enduriment del treball és 5-7 vegades superior al d'altres materials, pot millorar eficaçment la resistència al desgast. Però la premissa està sota l'efecte de l'impacte més gran o l'estrès de contacte i es pot aconseguir.

El ferro colat d'alt crom és un material resistent al desgast amb excel·lents propietats anti-desgast.

L'acer d'aliatges d'alt contingut en carboni d'acer és l'acer estructural d'aliatges que conté principalment crom, molibdè i altres elements. I té molta duresa i bona tenacitat.


Investigació

Si teniu qualsevol consulta sobre cotització o cooperació, si us plau fóssiu lliure envieu un email a info@mzsteelball.com o utilitza el següent formulari de consulta. Nostre representant de vendes contactarà amb vostè dins de 24 hores. Gràcies pel seu interès en els nostres productes.

Contacti amb nosaltres
Adreça: Liupo Vila, Mangling Vila, Yanshi, Luoyang, Henan, Xina.
Telèfon: +86 (0)379 6439 0720
Enviar per fax: +86 (0)379 6439 0720
Correu electrònic:info@mzsteelball.com
Casa | Sobre nosaltres | Productes | Informació tècnica | Galeria de fotos | Notícia 59 | Contacti amb nosaltres | Telèfon mòbil | XML | Principal pàgina