Luoyang Mingzhen tenint acer pilota Co, Ltd

Productes

Knowledge
Casa > Exposició > Contingut

Estat de desenvolupament de les pilotes d'acer Tecnologia d'enfortiment de superfícies a casa ia l'estranger

Source:Luoyang coixinets mingzhen boles d'acer Co, Ltd | Updated: Jul 10, 2017

Steel Balls Strengthen Machime.jpg


Des de finals dels anys 80 fins a principis dels anys 90, juntament amb la situació de fabricació de boles d'acer nacionals, la indústria manufacturera de boles d'acer xineses va començar a realitzar investigacions i experimentar per a la superfície de boles d'acer reforçar el tractament, aconseguint certs resultats. Els resultats experimentals mostren que l'efecte del reforç de la superfície de les boles d'acer després del tractament tèrmic en la duresa superficial i la vida útil del fatiga de les boles d'acer és evident. La qualitat superficial de l'acabat i la capacitat anti-abrasió en el procés de neteja són òbviament millorats. Així, el valor de vibració de la mànega que porta aquest rendiment integral s'ha reduït significativament, i la resistència al desgast de les boles d'acer ha millorat significativament. En la indústria del rodament, algunes grans centrals de producció de boles d'acer, van jugar un paper més important utilitzant el procés de reforç superficial de boles d'acer a la superfície de boles d'acer per millorar el rendiment de les boles d'acer nacionals.

Amb el desenvolupament ulterior de la tecnologia exterior d'enfortiment de superfícies, d'acord amb la nostra anàlisi d'boles d'acer exteriors i la informació rellevant, les boles d'acer reforcen la tecnologia de processament d'algunes empreses estrangeres i les nacionals han estat diferents. El procés d'enfortiment domèstic de boles d'acer també manca de desenvolupament del sistema i d'investigació en profunditat, la tecnologia encara està en fase d'imitació i la tecnologia de processament s'ha d'optimitzar i millorar.


Investigació

Si teniu qualsevol consulta sobre cotització o cooperació, si us plau fóssiu lliure envieu un email a info@mzsteelball.com o utilitza el següent formulari de consulta. Nostre representant de vendes contactarà amb vostè dins de 24 hores. Gràcies pel seu interès en els nostres productes.

Contacti amb nosaltres
Adreça: Liupo Vila, Mangling Vila, Yanshi, Luoyang, Henan, Xina.
Telèfon: +86 (0)379 6439 0720
Enviar per fax: +86 (0)379 6439 0720
Correu electrònic:info@mzsteelball.com
Casa | Sobre nosaltres | Productes | Informació tècnica | Galeria de fotos | Notícia 59 | Contacti amb nosaltres | Telèfon mòbil | XML | Principal pàgina