Luoyang Mingzhen tenint acer pilota Co, Ltd

Productes

Knowledge
Casa > Exposició > Contingut

Estat actual de control de qualitat de carbur de tenint d'acer a la Xina i a l'estranger

Source:Luoyang Mingzhen tenint acer pilota Co. Ltd. | Updated: Jul 11, 2016

En comparació amb GCr15 hypereutectoid tenint d'acer, el control de carbur principalment es refereix a ferrita zonal per mig carboni tenint acer i infiltració tenint d'acer. Control de la tecnologia és més fàcil en relació amb el problema de no hypereutectoid de carbur de malla tenint acer, mig carboni tenint acer i infiltració tenint d'acer. Potser això pot ser sentit com el altre factor que mig carboni tenint acer i infiltració tenint acer arriba al 30% - 50% a l'estranger. Per millorar l'homogeneïtat i reduir la mida de carbur. D'una banda, podem adoptar la tecnologia de baixa temperatura controlada rodant i refrigeració control per reduir i suprimir el carbur reticular, preparar-se pel recuit més tard spheroidizing. D'altra banda, per la hypereutectoid que porta acer podem millorar la isoterm recuit per arribessin el refinament i homogeneïtzació de la carbur. Cicle inducció spheroidizing recuit tecnologia s'ha utilitzat en spheroidizing recuit d'acer laminat de tenint GCr15SIMn de calenta. I aquesta aplicació es va adonar de la refinació de carbur en pocs minuts, escurçar el temps de la pheroidizing de recuit i millorar el refinament i homogeneïtzació de la carbur. Així per l'acer de rodament, hi ha un espai de desenvolupament enorme pel recuit Isotèrmics del carbur i necessitem investigar en el futur.

Mingzhen de Luoyang tenint d'acer Co, ltd fabricació tenint utilitzat boles d'acer durant més de 20 anys. Exportar la nostra boles d'acer de rodament per Amèrica, Japó, Corea, Txeca, Espanya, Canadà, Rússia, Eslovènia i així successivament. Creiem que els nostre bola d'acer anirà per tot el món en funció de la nostra millors boles d'acer i el millor servei. Luoyang Mingzhen està fent córrer tenint més llisa i suau. Uniu-vos ara en nostre expert de tenint boles per satisfer-se.


Investigació

Si teniu qualsevol consulta sobre cotització o cooperació, si us plau fóssiu lliure envieu un email a info@mzsteelball.com o utilitza el següent formulari de consulta. Nostre representant de vendes contactarà amb vostè dins de 24 hores. Gràcies pel seu interès en els nostres productes.

Contacti amb nosaltres
Adreça: Liupo Vila, Mangling Vila, Yanshi, Luoyang, Henan, Xina.
Telèfon: +86 (0)379 6439 0720
Enviar per fax: +86 (0)379 6439 0720
Correu electrònic:info@mzsteelball.com
Casa | Sobre nosaltres | Productes | Informació tècnica | Galeria de fotos | Notícia 59 | Contacti amb nosaltres | Telèfon mòbil | XML | Principal pàgina