Luoyang Mingzhen tenint acer pilota Co, Ltd

Productes

Knowledge
Casa > Exposició > Contingut

Com controlar la bola d'acer cremada en fabricació

Source:Luoyang Mingzhen tenint Steel pilota Co, Ltd | Updated: Jul 28, 2016

Bola d'acer mòlta cremada és un tipus de defecte de superfície més greu, i la crema en el producte final es reduirà la vida de bola d'acer. En l'actualitat, amb els requisits més alts dels clients de tenint fiabilitat i la vida, es converteix en un tema important per augmentar la fiabilitat de boles d'acer en aquest camp i vida. Entre ells, ha estat una de les mesures importants de moltes fàbriques d'acer de pilota per controlar la bola d'acer cremar per augmentar la vida de bola d'acer. No obstant això, hi ha molts procediments en producció que pot causar cremades bola d'acer i l'efecte del factor humà és molt més gran, a més, és difícil de reconèixer l'aparició de productes acabats. Segons el seu aspecte, es pot dividir en punt crema, cremada lineal i floc cremar. Segons la seva Tremp cremar i saciar la cremada. Aquí anem a introduir com controlar cremada.

1.Un operador experimentat és la premissa de controlar cremada. Es requereix que l'operador ha de ser responsable i manipular estrictament, així com ser capaç d'analitzar la causa de la cremada.

2.Alta precisió i alt rendiment és la base del control cremada.

3.L'ordenada i fluida entrada i sortida de l'alta mòlta bola és un pas clau per controlar la cremada.

4.Fer equip acarament de in-and-out-of-the-ball i instal lar en el seu lloc

5.Triar mòlta placa roda i ferro amb duresa adequada i de qualitat.

6.Proporcionen un ambient de reserva bona precisió per a processament de pilota

7.Triar la millor profunditat solc de placa de mòlta

8.Triar la velocitat de l'eix de bon principi

9.Escollir la pressió adequada

10.Control fluid de mòlta dur
Investigació

Si teniu qualsevol consulta sobre cotització o cooperació, si us plau fóssiu lliure envieu un email a info@mzsteelball.com o utilitza el següent formulari de consulta. Nostre representant de vendes contactarà amb vostè dins de 24 hores. Gràcies pel seu interès en els nostres productes.

Contacti amb nosaltres
Adreça: Liupo Vila, Mangling Vila, Yanshi, Luoyang, Henan, Xina.
Telèfon: +86 (0)379 6439 0720
Enviar per fax: +86 (0)379 6439 0720
Correu electrònic:info@mzsteelball.com
Casa | Sobre nosaltres | Productes | Informació tècnica | Galeria de fotos | Notícia 59 | Contacti amb nosaltres | Telèfon mòbil | XML | Principal pàgina