Luoyang Mingzhen tenint acer pilota Co, Ltd

Productes

Knowledge
Casa > Exposició > Contingut

Característiques de les boles d'acer fos

Source:Luoyang coixinets mingzhen boles d'acer Co, Ltd | Updated: Aug 08, 2017

Casting Steel Ball.jpg

La bola d'acer fos es produeix per fosa. Normalment s'utilitza en plantes de ciment, centrals elèctriques, plantes químiques, fàbrica de sorra de quars, fàbrica de sorra de sílice, etc.

La bola d'acer fos es pot dividir en tres categories a causa del contingut de crom: bola d'acer de gran altura, bola d'acer de crom mitjà i bola d'acer de baix crom. No obstant això, a causa de les diferències en el contingut de crom de la bola d'acer fos, les seves característiques no són iguals. Cadascuna de les boles d'acer fos es descriu per separat a continuació:

1. Indicadors de qualitat d'alta bola d'acer

El contingut de crom de la bola d'acer d'alt crom és superior o igual al 10,0%. El contingut de carboni és entre 1,80% i 3,20%. Segons les normes nacionals, la duresa de la bola d'acer de crom alta no ha de ser inferior a 58HRC i el valor d'impacte hauria de ser superior o igual a 3,0j / cm2. Per aconseguir la duresa, l'alta bola d'acer cromada ha d'utilitzar temperat i temperat a alta temperatura. En l'actualitat, hi ha dos mètodes d'extracció de bola d'acer de gran color cromat a nivell domèstic, incloent el descongelament de l'oli i el refredament del vent. Si la duresa de prova de la bola d'alta cromada és inferior a 54HRC, significa que no s'ha apagat.  

2. Indicadors de qualitat de boles d'acer mitjà

El contingut de crom de la bola d'acer de crom mitjà comprèn del 3,0% al 7,0% i el contingut de carboni és entre 1,80% i 3,20%. El seu valor d'impacte no ha de ser inferior a 2.0j / cm2. Les normes nacionals requereixen que la duresa de la bola mitjana de chrome sigui superior o igual a 47HRC. Per garantir la qualitat, la bola d'acer de crom mitjà ha de ser temperat a alta temperatura per eliminar l'estrès de colada. Si la superfície de la bola d'acer és negra i vermella, es demostra que la bola d'acer és tractada per temperat a alta temperatura. Si la superfície de la bola d'acer segueix tenint un color metàl·lic, podem jutjar que la bola d'acer no es tracta.

3. Indicadors de qualitat de boles d'acer cromades baixes

En general, el contingut de crom de la bola d'acer de baix cromat oscil·la entre 0,5% i 2,5% i el contingut de carboni és entre 1,80% i 3,20%. Per tant, d'acord amb les normes nacionals, la duresa de la bola d'acer de baix crom no ha de ser inferior a 45 HR i el valor de l'impacte no ha de ser inferior a 1.5j / cm2. La baixa bola d'acer cromada també necessita temperat a alta temperatura per assegurar la qualitat. Aquest tractament pot eliminar l'estrès de colada. Si la superfície de la bola d'acer s'agreuja, es demostra que la bola d'acer és tractada per temperat a alta temperatura. Si la superfície de la bola d'acer segueix tenint un color metàl·lic, podem jutjar que la bola d'acer no es tracta.


Investigació

Si teniu qualsevol consulta sobre cotització o cooperació, si us plau fóssiu lliure envieu un email a info@mzsteelball.com o utilitza el següent formulari de consulta. Nostre representant de vendes contactarà amb vostè dins de 24 hores. Gràcies pel seu interès en els nostres productes.

Contacti amb nosaltres
Adreça: Liupo Vila, Mangling Vila, Yanshi, Luoyang, Henan, Xina.
Telèfon: +86 (0)379 6439 0720
Enviar per fax: +86 (0)379 6439 0720
Correu electrònic:info@mzsteelball.com
Casa | Sobre nosaltres | Productes | Informació tècnica | Galeria de fotos | Notícia 59 | Contacti amb nosaltres | Telèfon mòbil | XML | Principal pàgina